Siis ai kamala, kun ei osaa olla tekemättä mitään!!

Vielä pari viikkoa, niin minäkin pääsen purkamaan tässä kämpässä tavaroitani ja SITTEN alkaakin kunnon käsityörumba... Pää pursuaa ideoita, mutta kun kaikki välineet ovat hukassa!! Lisäksi haluaisin kokeilla jotain uutta; saippuan, huulirasvan ja kynttilöiden tekoa. Ehkä kuitenkin lykkään näitä suunnitelmiani vielä muutamalla kuukaudella,  kunnes avomies on armeijassa, niin saan säätää rauhassa..  Ja oon päättänyt väsäillä näitä saippuoita ymsyms joululahjoiks, eli harjoittelu on hyvä alottaa jo heti heinäkuussa.

No, onhan tässä keskeneräisiä projektejakin (vaikka siis enhän mä tee mitään ), kuten isoäidin neliöistä vauvan peitto, keittiön verhot ja tuolien päällystys... Lisäksi yritän kovalla vimmalla sisustaa vessaa, että edes joku paikka näyttäis multa.. 

Lisäksi näin muuton yhteydessä huomasin omaavani pari kapeaa pussilakana settiä, jotka sisältävät yhden tyynyliinan ja pussilakanan. Nyt koitan keksiä, mitäköhän kivaa niistä lainkaan saisi... Ideoita?

No poo-projekti etenee, vaikka en erityistä eroa huomaakkaan. Ensimmäisen pesun jälkeen hiukset olivat ihan super-pehmeät, muttä nyt pidemmän ajan jälkeen sekin on tasoittunut. Lisäksi tuntuu, että hiuksia ei enää tarvitse pestä yhtä usein ja esimerkiksi kihartimella tehdyt kiharat pysyvät muodossaan pidempään. Yhtenä päivänä jouduin pesemään etuhiukseni shampoolla (etuhiukset täytyy kyllä pestä joka päivä, sille ei vaan voi mitään) ja yllätyksekseni huomasin että minua ärsytti koko päivän shampoosta johtuva voimakas tuoksu, joka taas ennen on kuulunut lemppari-tuoksuihini!! Mutta taas toisealta, ei sekään ole kyllä kiva, että vesisateella bussiin istuessasi pääsi haisee etikalta...